Spring naar inhoud

Instructrices

Onze instructrices


Hallo allemaal,
Ik ben Manon Tobben, geboren op 8 januari 1999. En ik geef les aan de jonge meiden van Dansstudio Release.
Doordeweeks studeer ik aan de PABO in Helmond. Juf worden is altijd al een droom geweest. En nu mag ik ook les gaan geven in iets wat ik zelf ontzettend graag doe. DANSEN!
Naast dansen ben ik graag samen met vrienden en familie. Ik ben altijd in voor een feestje en plezier hebben staat voorop!
Ik dans al sinds mijn 5e en heb het altijd met alle liefde en plezier gedaan!
Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met de meiden weer aan de slag te gaan met nieuwe dansen. Ik hoop dat ik het plezier aan de danseressen over kan brengen en ze kan laten genieten van alles wat met muziek en dans mogelijk is!


Hallo Allemaal,
Ik ben Aniek van Hoef, geboren op 11 maart 1997 in Weert.
En ik geef les aan de oudste groepen van Dansstudio Release.  Buiten dansles geven heb ik ook nog mijn eigen schoonheidssalon.
Naast mijn werk heb ik ook nog verschillende hobby’s, zoals sporten, gezellig met vrienden/vriendinnen zijn, muziek en natuurlijk niet te vergeten dansen.
Dansen is mijn grote passie.
Sinds mijn 5e dans ik bij Dansstudio Release (toen nog bij ‘de Flamingo’s’).
Ik kijk elke keer weer uit naar de dag dat ik weer mag dansen. Tijdens dansen kan ik alle energie kwijt. Ook is het voor mij een hele grote uitlaatklep, even de gedachten op nul zetten en niet denken aan alles wat nog moet.
Van kleins af aan wilde ik heel graag dansinstructrice worden.
En nu is die droom werkelijkheid geworden.
De liefde en plezier voor dans staat bij mij altijd voorop.