Instructrices

Onze instructrices


Hi allemaal,

Ik ben Manon Tobben, geboren op 8 januari 1999. Ik geef les aan de jongste 4 groepen van Dansstudio Release.
Ik ben afgestudeerd aan de PABO in Helmond. Tegenwoordig ben ik werkzaam in het onderwijs. Juf zijn in het onderwijs en in de danswereld geeft me ontzettend veel voldoening. Ik ben keer op keer ontzettend trots als ik mijn meiden weer zie stralen op het podium!
Even kort wat over mezelf, ik dans al sinds mijn 5e en doe dat nog steeds iedere donderdagavond met veel plezier. Ik houd ervan om lekker op een terrasje te zitten met een drankje en lekker eten! Ook ben ik altijd in voor een feestje en plezier hebben staat voorop! Reizen is een andere hobby van me! Ik heb al van verschillende culturen mogen genieten en mijn ogen uitgekeken naar de dansstijlen die over de rest van de wereld te zien zijn!

Ik hoop dat ik de komende jaren nog veel danseressen mag zien stralen op het podium en in onze danszaal! Dat is iets waar ik van kan genieten met heel mijn hart! 

Hallo allemaal,
Ik ben Aniek van Hoef, geboren op 11 maart 1997 in Weert.
En ik geef les aan de oudste groepen van Dansstudio Release.  Buiten dansles geven heb ik ook nog mijn eigen schoonheidssalon.
Naast mijn werk heb ik ook nog verschillende hobby’s, zoals sporten, gezellig met vrienden/vriendinnen zijn, muziek en natuurlijk niet te vergeten dansen.
Dansen is mijn grote passie.
Sinds mijn 5e dans ik bij Dansstudio Release (toen nog bij ‘de Flamingo’s’).
Ik kijk elke keer weer uit naar de dag dat ik weer mag dansen. Tijdens dansen kan ik alle energie kwijt. Ook is het voor mij een hele grote uitlaatklep, even de gedachten op nul zetten en niet denken aan alles wat nog moet.
Van kleins af aan wilde ik heel graag dansinstructrice worden.
En nu is die droom werkelijkheid geworden.
De liefde en plezier voor dans staat bij mij altijd voorop.