Spring naar inhoud

Instructrices

Onze instructrices


Hallo allemaal,
Ik ben Manon Tobben, geboren op 8 januari 1999. Vanaf het volgende dansseizoen zal ik de danslessen op zaterdag gaan verzorgen.
Doordeweeks studeer ik aan de PABO in Helmond. Juf worden is altijd al een droom geweest. En nu mag ik ook les gaan geven in iets wat ik zelf ontzettend graag doe. DANSEN!
Naast dansen ben ik graag samen met vrienden en familie. Ik ben altijd in voor een feestje en plezier hebben staat voorop!
Ik dans al sinds mijn 5e en heb het altijd met alle liefde en plezier gedaan!
Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met de meiden weer aan de slag te gaan met nieuwe dansen. Ik hoop dat ik het plezier aan de danseressen over kan brengen en ze kan laten genieten van alles wat met muziek en dans mogelijk is!


Hallo allemaal!
Ik ben Daphne Kluitmans en ik ben 18 jaar oud! Vanaf komend seizoen zal ik dansles gaan geven bij dansstudio release aan de kakelkopjes! Zelf dans ik al vanaf mijn 4e bij dansstudio release en heb ook nog uitstapjes gemaakt naar de Big X en het Rick. Maar niks kon tippen aan de gezelligheid en sfeer bij dansstudio Release. Het belangrijkste van het dansen is dat jezelf plezier hebt, want als je zelf plezier hebt breng je dat ook over op je publiek! Het plezier hebben in dansen stel ik dan ook boven alles in de lessen!
Naast het dansles geven, ga ik volgend jaar ook starten aan de opleiding 'moleculaire levenswetenschappen' in Nijmegen.
Ik heb in ieder geval heel veel zin om volgend seizoen te beginnen!
Lieve groetjes Daphne


Hallo Allemaal,
Ik ben Aniek van Hoef, geboren op 11 maart 1997 in Weert.
Vanaf dit dansseizoen (2017) ga ik lesgeven op de woensdagavond bij Dansstudio Release. Buiten dansles geven heb ik ook nog mijn eigen onderneming.
Naast mijn werk heb ik ook nog verschillende hobby’s, zoals sporten, gezellig met vrienden/vriendinnen zijn, muziek en natuurlijk niet te vergeten dansen.
Dansen is mijn grote passie.
Sinds mijn 5e dans ik bij Dansstudio Release (toen nog bij ‘de Flamingo’s’).
Ik kijk elke keer weer uit naar de dag dat ik weer mag dansen. Tijdens dansen kan ik alle energie kwijt. Ook is het voor mij een hele grote uitlaatklep, even de gedachten op nul zetten en niet denken aan alles wat nog moet.
Van kleins af aan wilde ik heel graag dansinstructrice worden.
En nu is die droom werkelijkheid geworden.
De liefde en plezier voor dans staat bij mij altijd voorop.