Algemene informatie

Aanmelding

Elk lid dat zich aanmeld bij de Dansstudio Release ontvangt een boekje en een brief met vrijwaringsverklarings Portretrecht. Tijdens optredens worden er foto’s / filmpjes gemaakt van de dansen en de meiden. Deze foto’s willen wij graag op onze website of social media pagina’s zetten. Dit word natuurlijk gedaan met uw toestemming en de toestemming van uw dochter. Heeft u hier vragen over dan kunt u hiervoor altijd terecht bij de instructrices.

Afmelding

Op het moment dat je niet aanwezig kunt zijn tijdens de dansles, moet je dit voor de les doorgeven aan je juf. Dit kan per Whatsapp, Sms of Telefonisch.

Groepsindeling

De groepen zijn ingedeeld op leeftijd. Aan het begin van het nieuwe seizoen ontvangt u een email waarin staat in welke groep uw dochter komend seizoen danst. Ook staat hier dan de dag, tijd en dansjuf bij.

Kledingvoorschriften  Les

Tijdens onze dansles hebben wij kledingvoorschriften.

  • Sportkleding
  • Zwarte dansschoentjes (verkrijgbaar bij o.a. scappino)
  • Haren vast

Kledingvoorschriften Optredens

Deze benodigdheden heeft elk lid nodig als we een optreden hebben.

  • Zwarte legging
  • Zwart kort broekje
  • Zwart T-shirt lange mouwen
  • Zwart T-shirt korte mouwen
  • Zwart topje (brede bandjes en spaghetti bandjes)
  • Zwarte dansschoentjes of jazz sneakers

In de nieuwsbrief en tijdens de lessen wordt aangegeven welke kleding meegenomen moet worden.

Uitvoering

Elk jaar werken we hard aan de einduitvoering. Dit vindt plaats in het Munttheater. Alle leden zijn verplicht om hieraan mee te doen. Kaartjes zijn te koop via de website van het Munttheater. De kledingvoorschriften hiervoor vind je hierboven. Voorafgaand aan deze dag hebben we een generale repetitie. Dit vindt plaats op de plek waar de lessen ook plaatsvinden. Hier komen we deze dag samen met alle groepen. Dan lopen we de gehele uitvoering door zodat de leden weten hoe het met de uitvoering eraan toe zal gaan.

Optredens

Door het jaar heen zullen we meerdere optredens verzorgen. In de nieuwsbrief die meerdere keren per jaar verstuurd wordt of het ledenportaal kun je vinden hoe, wat, waar, wanneer en hoe laat. Daarbij wordt ook aangegeven welke kleding meegenomen moet worden.

Vakantie

De schoolvakanties zijn hier te vinden.  Over het algemeen is de eerste zaterdag van de vakantie wel nog les. Daarna een week niet. Mocht dit anders zijn dan zal de juf dit vermelden tijdens de les of in de nieuwsbrief.

Opzeggen lidmaatschap:

Elk halfjaar wordt contributie afgehouden.

1 uur                          €3,60 per les / €72,00 per half jaar

1,25 uur                     €4,50 per les / €90,00 per half jaar

1,5 uur                       €5,40 per les / €108,00 per half jaar

Wil je je lidmaatschap opzeggen dan moet dit VOOR 1 januari en VOOR 1 juli.

Deze afmelding moet per e-mail gedaan worden via dansstudio.release@live.nl